Belangrijke veiligheidswaarschuwing

LG-Imports voert een vrijwillige terugroepactie van slijm om de veiligheid te garanderen.

 

Producten waarop de terugroep van toepassing is:

De terugroepactie heeft alleen betrekking op de volgende producten: artikelnummers LG3004, LG3016, LG9016 en LG9018 in zwarte donkere displays. De terugroepactie is niet van toepassing op gelijkaardige producten in display met nieuwe design.

 

Beschrijving van het probleem als oorzaak van de terugroep:

Er is een verhoogd boor-gehalte geconstateerd bij LG9016 lotnummer 205AO1774 en bij LG9016 lotnummer 205AO1791 vandaar dat LG-Imports besloten heeft om een vrijwillige terugroep te doen van alle gelijkaardige displays om elke vorm van mogelijk risico uit te sluiten.

 

Wat moet u doen:

Als u 1 van de bovenvermelde nummers in zwarte donkere displays nog in voorraad heeft, gelieve deze te retourneren. U krijgt het aankoopbedrag terug. Wij geloven in veiligheid voor alles. Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of via info@lg-imports.be .Bedankt voor uw medewerking!

 

Wat doet LG-Imports:

Om een soortgelijke situatie te vermijden, zijn bovenstaande producten in een eigen lijn uitgebracht (te herkennen aan hun nieuwe display) en hebben we additionele kwaliteitstesten geëist van onze leverancier. Naast de bestaande kwaliteitstesten hebben we de controles uitgebreid.